19 kommenttia artikkeliin ”EDUSKUNTAVAALIT 2019

 1. Voisitko mitenkään harkita blogisi pitämistä jossakin näkyvämmässä foorumissa? Esim US tm.
  Luultavasti kovin harva löytää tiensä tänne ja se on sääli. Olisi hienoa jos ajattelusi saisi enemmän näkyvyyttä.
  Tämä on juuri sellaista kiihkotonta, keskittynyttä ja asiapitoista tietoa jota luultavasti varsin moni kaipaa tässä absurdin polarisoituneessa ”keskustelu”ilmapiirissä.

  • Kiitos kehuista! Usaria en taida ainakaan ihan heti harkita, sillä jo pelkkä alusta tekee minut sairaaksi. Onhan siellä muutama ihan hyväkin blogi kai joukossa…

   Saahan tätäkin toki linkittää ja jakaa ja niin aika moni tekeekin.

   Mutta laitetaan harkintaan, josko sopiva paikka löytyy.

   • Usarilta saisit kenkää nopeasti, ajatuksesi kun eivät vastaa päätoimittajan hyväksymää linjaa. Etköhän sinä näkyvyyttä saa ihan täältäkin, eikä kukaan tule sensuroimaan ”vääriä” näkemyksiäsi.

 2. Aivan helmi ! Tälle soisi pääkirjoitusnäkyvyyden valtamediassa ! Kiitos kymmenien tuhansien suomalaisten ajatusten selventämisestä ja muotoilusta !

  JAKAKAA

 3. Hei Riikka, kiitos Radio Dein debatista! Oli ilo kuulla asiallista, asiantuntevaa, kiihkoilematonta ja provosoitumatonta keskusteluasi. Nimeäsi googlaamalla löysin tämän blogisi.

 4. Harvinaisen selväjärkistä tekstiä. Tämäntyyppistä ajattelua pitää saada enemmän esiin, etenkin valtamediassa. YLE ja HS varsinkin tekevät parhaansa edistääkseen tämän hölmöilyn oikeuttamista.

 5. Täällä muutama tiedusteli US-alustasta. Kysyisin taas kuinka mahdoton olisi ajatus twitter-tilistä. Jo pelkkä rust/bonest/politics-tili auttaisi seuraamaan virrasta uusia tekstejä.

 6. Ennen tätä luulin kykyneväni voimakkaaseen ihastukseen vain toisen ulkoisen vetovoiman johdosta, tai tuntemisen synnyttämän kiintymisen myötä (josta seuraa helposti vakavampia tunteita).

  Purran kautta ymmärsin, että toisen älykkyys voi johtaa ihan samoihin tuloksiin 🙂

 7. Kirjoitin pelosta myös omalla facebook sivuillani joitakin päiviä sitten:

  Maailma on vaarallinen paikka. Moni on herännyt siihen vasta viime aikojen tapahtumien myötä. Itse olen elännyt vaarojen keskellä jo 18-vuotiaasta lähtien. Ensinnäkin koska olin kuolla 18-vuotiaana. Toiseksi asuessani Suomen suurlähetystövirkailijana Israelissa vuosina 1969 – 1972 terrori-iskut ja niiden uhat tulivat osaksi arkipäivääni. Ne eivät pysäyttäneet normaalia elämääni, eivätkä maan sisäisiä matkoja eikä elämästä nauttimista. Pommit räjähtelivät yhteen aikaan myös bussipysäkkien roskiksissa. Yksi niistä yöllä kun äitini oli vierailulla Tel Avivissa. Hän kauhistui ja herätti minut. ”Mene nukkumaan siitä vaan” tyynnyttelin ”se oli pommi vaan.” Israelista palauttuani pelkäsin Suomessakin hylättyjä paketteja, kerran mm. linja-autoaseman vessassa. Tajusin heti että pelästys oli irrationaalinen, mutta merkki siitä miten syvään uhat juurtuvat ja johtavat varovaisuuteen. Myöhemmin ovat pommiattentaatit liipanneet läheltä 2 kertaa Colombossa ja 2 kertaa Intiassa. Monia muitakin vaaroja olen kohdannut. Pelätä saa, mutta sen pitää johtaa valppauteen ja varovaisuuteen, ei paniikkiin.

 8. Tämä on parasta suomalaisessa blogisfäärissä sitten Scriptan.

  Nöyrä kiitos.

 9. Hienoa törmätä kirjoittajaan, joka sanoo asiat tieteellisemmin ja tiedollisemmin kuin mihin itse pystyy. Tämä maahanmuuttocase oli kai selvitys eikä tutkimus. Olisi siinä yksi hyvä asia. Pitivät poliisi- ja sotilastaustaisia tulijoita ihan oikein kaikkein ongelmallisimpina. Saisiko tiedon tulevista sähköpostitse: seppovaisanen@suomi24.fi.

 10. Olet yrjöperskeleen etusivulinkeissä ja sitä kautta varmasti tulee lukijoita. Hienoa, että Kirkkonumellekin on tarjolla koulutettu persunainen! Tsemppiä vaaleihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s