Kunnanvaltuustoon

dav

Remonttia ja vaalihommia: lyömätön yhdistelmä

Niin avautui paikka suoraan Kirkkonummen kunnanvaltuustoon. Puolueen suuresta alamäestä huolimatta sain 253 ääntä, toiseksi eniten Kirkkonummen perussuomalaisista. Suuri kiitos kaikille äänestäneille ja tietysti muillekin, jotka eri tavoin pitivät henkeä yllä ja tsemppasivat toisaalla! Suhtaudun jännityksellä ja nöyryydellä uuteen tehtävääni, mutta ennen kaikkea tiedän, että puolueella on nyt tie ylöspäin. Ensin kesäkuun puoluekokoukseen, sitten eduskuntavaaleihin.

Sieppaa

Vihreiden tulos myös Kirkkonummella on jäätävä, 4 paikkaa lisää – ja tasoihin RKP:n kanssa. Puolueen kampanja oli onnistunut ja erittäin näkyvä. Toivotan onnea vaalivoittajille!

Jatkossa mahdollisesti lisään blogiini kotikunnan politiikkaa käsittelevän kategorian, jonka avulla voin viestiä, mitä valtuustossa puuhaan. Ja ei, en aio alkaa jähmeäksi, hitaaksi, tylsäksi, tehottomaksi, blaablaa-automaatiksi myöskään jatkossa.

Vaalibudjettini oli muuten alle 100,-, mikäli jotakuta kiinnostaa. Lisäksi Perusnaiset tuki minua vaalitakilla (68,-), jota en tosin käyttänyt, koska se oli liian ohut kylmään vaalikevääseen. Ei siis rahalla, vaan substanssilla!

Kiitos luottamuksesta!

10 kommenttia artikkeliin ”Kunnanvaltuustoon

 1. Onnittelut!

  Ihan eduskuntavaaleja sun muuta ajatellen:

  Persujen kannattaisi avata todella paljon nykyistä enemmän politiikan menettelytapapuolta. Muuten äänestäjät eivät keksi syitä kävellä edes äänestyspaikan suuntaan vaan jäävät nukkumaan.

  Lisäksi sitä menettelytapapuolta kannattaisi kehittää. Kannattaa pykätä pystyyn joku valmennustiimi joka preppaa
  – Kokoustekniikan
  – Valmisteluun vaikuttamisen
  – Asioiden määrittelemisen
  – Juridiikan
  – Julkisuudenhallinnan
  – Some- ja kansalaisyhteiskuntatoiminnan
  – Kunta- ja puoluerajat ylittävän yhteistoiminnan
  – Lautakuntatyöskentelyn
  – jne. jne. jne.
  tapaisissa asioissa niin uusia kuin vanhempiakin valtuutettuja ja varavaltuutettuja.

  Ja ennen kaikkea kannattaa painottaa tuollaisen preppaamisen parissa sitä, että preppaaminen ei ole tarkoitettu lyhytnäköisen änkyröivän valtapoliittisen pikkunilkkiyden vaan aidon vaikuttamisen maksimoimiseen.

 2. Onnittelut! Upea tulos ja aivan varmasti saat osaamisellasi tuloksia aikaan. Persut on Kirkkonummella hajonnut porukka ja jotkut vähän liian minä-keskeisiä, kun pitäisi yhteisiä asioita hoitaa. Älä anna kyräilyjen vaikuttaa.

 3. Onnea! Äänestin sinua ja onneksi pääsit sisään. Sinä olet järjen ääni ja muutenkin loistava. Ehkä meillä on vielä toivoa.

 4. Onnittelut menestyksestäsi Kirkkonummella.

  Olet ehdottomasti paikkasi ansainnut ja ainakin minun mielestäni viiden tärkeimmän läpimenijän joukossa koko maassa.

  Toivottavasti olet myös ehdokkaana seuraavissa eduskuntavaaleissa. Kaltaistasi järjen ääntä, joka tuntee ”mädätyksen diskurssin” kaikki nyanssit ja bluffit, tarvitaan myös Arkadianmäelle.

  • Tätä blogia on kirjoitettu aika kauan – se ei ole ollut mikään vaaliblogi, joten otan kommenttisi yksinomaan ilkeilynä. Ennen vaaleja kirjoitin muutaman kirjoituksen ja uudelleen julkaisin muutaman vanhan.

   Mikäli sinulla on jotakin asiaa, ole hyvä ja ota yhteyttä. Siviiliasiat @gmail ja puolueen asiat @perussuomalaiset. Blogi päivittyy nyt ja aina yksinomaan kirjoittajan oman aikataulun ja tarpeiden mukaan. Uusi valtuusto aloittaa toimintansa vasta ensi kuussa, joten silläkään saralla ei ole raportoitavaa.

   Aurinkoista päivää, Veijo.

 5. Noniin. Nyt sitten tarvittaisiin fiksuja uusia kansanedustajia opportunisti-loikkareiden tilalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s