Oulusta

 

 

Ovatko päättäjät tyhmiä vai pitävätkö he kansalaisia tyhminä? Eiväthän he muuten voi lausua tällaisia juttuja, päivästä toiseen:

***

Jokainen tapaus on liikaa.

Joka ikinen seksuaalirikos on yksiselitteisen tuomittava.

Tämä on kauhea ilmiö.

Lasten ja nuorten kasvurauha ja koskemattomuus on yhdessä taattava.

Niitä ei voi mitenkään puolustella tai ymmärtää.

Oulun epäillyt rikokset järkyttävät ja suututtavat.

Oulun teot ovat järkyttäviä ja vastenmielisiä.

Kenenkään ei pitäisi kohdata sellaista, mitä Oulussa on tapahtunut.

Tämänkaltaiset karmivat rikokset huojuttavat koko yhteisön turvallisuudentunnetta.

On tärkeää, että emme anna pelon ja epäluulon korvata välittämistä.

(Kaikki suoria lainauksia puheenjohtajien kommenteista HS:n jutussa ”Yhdeksän puolue­johtajaa vastaa HS:lle, mitä tulisi tehdä, jotta seksuaali­rikokset saadaan kitkettyä Suomesta: tiukennuksia lakeihin ja lisää rahaa ennalta­ehkäisyyn”)

***

Kansalaiset tietävät kyllä, että raiskaus on kamala rikos, hirveää, karmivaa ja järkyttävää – ei teidän tarvitse sitä todistella tai eri sanoin toistaa.

Teidän tehtävänne ei ole päivitellä vaan tehdä päätöksiä. Kantakaa vastuu avoimesta maahanmuuttopolitiikasta ja monikulttuurisuuspropagandanne seurauksista. Tämän pitää loppua.

6 kommenttia artikkeliin ”Oulusta

 1. Husun päivitys Rasmuksessa:
  ”Oulun tragedian keskustelussa häiritsee eniten kun ei puhuta itse seksuaalirikosten torjumisesta ja ehkäisemisestä kokonaisvaltaisesti vaan puhutaan maahanmuutosta, pakolaisuudesta, kotoutumisesta ja kuinka tulee karkottaa jengi. Keskitytään olennaiseen.”

  Eli Husu humanitäärisenä maahanmuuttaja kiistää sen kaikista olennaisen: tämä on NIMENOMAAN humanitäärisen maahanmuuton ongelma, eikä sitä pystytä ennaltaehkäisemään millään konstilla, koska kyse on ikiaikaisista asenteista. Olennaista ennaltaehkäisyssä on nimenomaan estää tuon humanitääriporukan pääsy maahan, ja siihen syyllistyneiden karkottaminen on täysin perusteltua.

  • On kysyttävä miksi kaikki tulevat islamilaisista maista. Koska näissä patriarkaattisissa yhteiskunnissa on heikoimmat naisten ja tyttöjen oikeudet ja raiskauksista syytetään uhria. Ison-Britannian vastaavat 15 vuotta vaietut raiskayukset myös paljastavat että taustalla on hierarkiseen uskontoon periytyvä rasismi ja syrjintä. Tytöt olivat raiskaajille vääräuskoisia (kuffar) ja ’white trash’. Kaikkia muslimeja ei tule leimata mutta islamilaisten yhteisöjen on tutkiskeltava keskenään miten päästä eroon kukttuurinsa ja uskontonsa negatiivisistä piirteistä ja asenteista. https://www.jurist.org/commentary/2017/05/mais-haddad-arab-world-laws-protect-the-rapist-not-the-victim/?fbclid=IwAR2DGljqNoqZLHHHsmywzkfhUf0Mh-Vmaw1ODMSG4JXKwkFX_76zF76WYzU

   • Sitä saa odottaa tältä herrauskonnon kannattajilta hamaan tulevaisuuteen ..

   • ”Kaikkia muslimeja ei tule leimata mutta islamilaisten yhteisöjen on tutkiskeltava keskenään miten päästä eroon kukttuurinsa ja uskontonsa negatiivisistä piirteistä ja asenteista.”

    Muslimit voivat tutkiskella sitä keskenään ihan omissa maissaan. Katsotaan sitten vaikka joskus 3000-luvulla, onko asian suhteen tapahtunut edistystä.

 2. Parantaaksensa tapansa muslimien tulisi ihan alkuun heittää koraani lattialle, vähän samaan tapaan kuin ajatushautomo Tervo singahdutti Raamatun YLE:n lattialle, josta tosin uutisia ei enemmälti vuotanut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s