Raiskauksista 2

eye-2274884_1280

 

Kun te tuotte maahan naisvihamielisiä uskontoja, naisvihamielisiä kulttuureja ja naisvihamielisiä tapoja, te saatte naisvihamielisiä tekoja. Kun te tuotte maahan miehiä, joiden kulttuurissa nainen on alisteinen, te saatte miehiä, jotka toimivat niin, että nainen on alisteinen. Kun te tuotte machokulttuuria ja ihan oikeaa toksista maskuliinisuutta, te varmasti saatte seksuaalirikoksia ja joukkoraiskauksia.

Naisten häpäiseminen, häirintä, joukkoraiskaukset ja etninen väkivalta kävelevät tänne rajan yli tai Helsinki-Vantaan kansainväliseltä puolelta. Heikoista valtioista ja primitiivisistä kulttuureista saapuvat ihmiset eivät muuta käsityksiään ja toimintatapojaan matkalla. Konfliktit, ongelmat, käsitykset seuraavat ihmistä.

Siihen ei auta kotouttaminen. Me emme voi pelastaa koko maailmaa, mutta meidän pitää pelastaa omat kansalaisemme.

Suomalaista miestä on koulutettu vuosikymmeniä, ja siltikään tuo olento ei mielestänne osaa käyttäytyä. Mitä ihmettä te odotatte tekevänne näiden erilaisten kulttuurien miesten kanssa?

Olen yli 15 vuotta kysynyt, miksi meitä ei suojella. Miksi tämän annetaan tapahtua?

Valitettavasti minun pitää tehdä kokemukseni mukaan se päätelmä, että naiset itse eivät ymmärrä asiaa tarpeeksi hyvin. Luuletteko te, että Suomi on ilmainen? Miksi kannatatte sen pois antamista?

Olin tänään Koskikeskuksessa Tampereella. Siellä ensimmäisen kerran 90-luvun alussa opin varomaan tietyistä maista tulevien miesten katseita. Nyt olen keski-ikäinen.

Tämä lisääntyy. Koko ajan.

Turvallisuus, rauha, vauraus eivät ole täällä itsestään. Ne on tehty, taisteltu, vuosikymmenten kuluessa. Naisen asema Suomessa on maailman parhaita. Meillä on ollut hyvä.

Se, että meillä on myös kotoperäisesti seksuaalirikollisuutta, ei muuta asiaa mihinkään suuntaan. Se ei ole mikään perustelu tuottaa Suomeen naisvihamielistä kulttuuria kehitysmaista lisää.

En kaipaa lisää hankerahoitusta feministisiin hankkeisiin enkä vihapuhepoliiseja. En kaipaa vitsikieltoja työpaikoille, en akateemista miesten demonisointia.

Kaipaan Suomea, jonka kaduilla kaikilla on turvallista.

Erityisesti, ja kaikkein eniten maailmassa, haluan maan, jossa lapsemme ovat turvassa.

8 kommenttia artikkeliin ”Raiskauksista 2

 1. Hatun arvoinenn nosto, että meillä on poliitikkoja, jotka uskaltavat puhua asioista suoraan, niiden oikeilla nimillä. Tässä on hyvä artikkeli, jossa kerrotaan Ranskan ongelmista. Ranskassa kotitalouksien mediaanitulo on 31 tusd ja Yhdysvalloissa 59 tusd. Köyhyysrajana pidetään tuloa, joka on alle 60% mediaanituloista. Ranskalaisista yli puolet olisi siis Yhdysvalloissa köyhyysrajan alapuolella.

  Ranskalaiset äänestivät Macronin presidentiksi vain pitääkseen Le Penin pois. Vain puolitoista vuotta myöhemmin Macronin kannatus on kaikkien aikojen huonoin – vain joka neljäs ranskalainen on tyytyväinen presidenttiin. Verotus on maailmanennätysluokkaa tuloilla, jotka on sama kuin mustien mediaanitulo (31 tusd) Yhdysvalloissa. Kun Eurooppaan tulevien siirtolaisten eli kehitysmaiden asukkaiden mediaanitulo jää poikkeuksetta keskiarvoa alemmaksi, he tarvitsevat tulonsiirtoja, mikä heikentää valkoisten köyhien asemaa verrattuna menneeseen aikaan, mikäli oletetaan, että raha on niukka resurssi.

  Suomalaisten poliitikkojen hinku tuottaa tukien varassa eläviä ihmisiä nojaa oman kannatuksen turvaamiseen. Mitä paremmat tuet poliitikko lupaa, sitä enemmän hän saa kannatusta. Siksi syntyy kierre pitää mahdollisimman suuri osa kansasta tukien varassa. Ruotsin vaaleissa tämä näkyy jo mm. Malmössä, jossa ylivoimaineen enemmistö maahanmuuttajista äänesti sosiaalidemokraatteja syksyn vaaleissa.

  Koska sosiaalidemokraattien, vihreiden ja vasemmistoliiton poliittinen toiminta on epärationaalista, heidän arvostelijoitaan kutsutaan rasisteiksi ja tunteettomiksi, koska se on ainoa (joskin täysin epärationaalinen) keino yrittää hiljentää oppositio. Siksi on hienoa, että uskallat Riikka nousta vastustamaan nykyistä menoa, vaikka kuraa tulee varmasti paljon niskaasi.

 2. Niin kauan kun tälläisiä raiskaajia maahan houkutellaan niin on aivan turha ihmetellä miksi sellaista ilmiötä kun rasismi ilmenee. Paras tapa ehkäistä rasismia olisi pistää stoppi tänne rantautuvalle raiskauskulttuurille.

 3. Onko enemmistö suomalaisista todella sitä mieltä, että meidän on majoitettava maailman pakolaiset ja parempaa toimeentuloa etsivät? Ja mikä tai ketä ovat nämä enemmistömme, jotka näin ajattelevat?
  Onko sittenkin niin, että erilaisilla miljoona-avustuksilla toimivat kymmenet järjestöt, jotka pitävät suurta ääntä asioistaan, luovat harhan, ja käyttävät luvatta hyväksi suuren vaikenevan enemmistön ”ääntä”. Sen älämölön vaikutus kertautuu sitten valtion virkamiesten ja poliitikkojen avustuksella tähän rasismi ja sananvapauden kieltoon.
  Tavallisen kansalaisen on surullista seurata tapahtumaa, jolla kaivetaan vain poteroja syvemmälle.

 4. Hieno sana”..toksinen maskuliininuus..”,tai kaksihan niitä oli mutta uusi käsite! Oisko kansankielellä,mulukku kuspiä!

 5. Hyvä ja selkeä kirjoitus Riikalta. Edes pientä järjen valoa tähän harmaaseen menoon, jossa vielä liian moni tuijottaa vain omaan napaansa. Ei osu vielä tarpeeksi kohdalle?! Minä voin sanoa, että vuoden 2015 syksyllä minustakin kuoriutui ehta ”rasisti. Kävin jopa Torniossa ”natsimarssilla” muiden ”ääriajattelijoiden” kanssa. Huh.

  Miksi minusta sitten tuli se, joksi kenenkään ei pitäisi tulla? Siis ”rasistiksi”. No päivänä muutamana, vuoden 2015 syyskesällä, kun noita lähi-idän sotilaita lappasi ovista ja ikkunoista Rovaniemelläkin. Avopuolisoni oli hoitamassa asioita, avustajansa kanssa, vammainen kun on. Pyörätuolikin. Kolme isoa karvakättä olivat ahdistelleet, pahoinpidelleet, sylkeneet ja ivanneet avopuolisoani, hänen istuessa pyörätuolissa. Avuttomana, vailla mahdollisuutta puolustautua, kauhusta kankeana. Onneksi ei käynyt pahemmin! Henkiset arvet sitäkin syvemmällä… Vieläkin syvä viha näitä kusipäitä kohtaan, jotka läpsyttelevät rajan yli ja punainen matto vedetään herrojen jalkojen alle! Kela Gold jne… Keneltä se raha on pois, mikä näiden elukoiden hyysäämiseen menee ja kuka sen kaiken lystin maksaa??!! Me.

  PS. Olen monta kertaa kysynyt avopuolisoltani, miksi hän ei soittanut minua apuun? Hän on vastannut joka kerta ”Näistä saa kovemmat tuomiot, kuin hirven salakaadosta.” Onneksi en ole radikaali, vielä? Että semmosta…

 6. Saako sen tosiasian kertoa, että islamin päämäärä on maailmavalloitus?
  Saako sen kertoa, että islaminuskoisella on lupa valehdella vääräuskoiselle?
  Aletaanko Suomen kouluissa opettaa islamia ja islamin ihmiskäsitystä?
  USAssa toimitaan jo näin :
  ”There’s another lawsuit, this time in Maryland, where high-school students were required to profess the Shahada, the Islamic conversion creed, ’There is no god but Allah, and Muhammad is the messenger of Allah.’ The school did not allow a Christian student, Caleigh Wood, to opt out, and failed her for refusing to submit. It’s interesting that Islam is translated as “submission.”

  I agree with TMLC’s Richard Thompson that across the U.S. special treatment is being given to the Muslim faith. Government schools do so under the guise of diversity, inclusion, multiculturalism, or while teaching history and social studies. Would this ever be tolerated if it were Christianity or any other religion? Nope. ”
  https://freedomproject.com/christ-culture/1176-public-school-teachers-instructed-to-promote-islam?fbclid=IwAR3gF5DemVr_cAI_2PxNO-e-RAsj1dtC5BgEpdgy-O2uqJn07p8xz8p92e8#.XbbTGPzuO0Y.facebook

 7. ”Pala palalta
  siltoja rakentaen”

  Niin luki yhdessä maailman tunnetuimmista ”rauhan uskontoa” julistavan lehden kannessa.

  Heti heräjää pari kysymystä.
  Siltoja miksi? Siltoja keille?
  – Ahaa.

  Siinähän luki:

  ”Pala palalta
  maatanne valloittaen
  pala palalta syöden,
  häväisten”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s