Linnan juhlien aikaan

Antti Rinne totesi eilisen videomme (alla) julkaisun jälkeen, että perussuomalaisilla on käynnissä lokakampanja ja että arvomme ovat todella erilaiset.
 
Jälkimmäisestä asiasta on helppo olla samaa mieltä. Arvojemme erilaisuus ei ole ehkä koskaan tullut enemmän selväksi kuin nyt. On vaikeaa ymmärtää, miten paljon tässä maassa on päättäjiä, joita ei kiinnosta oman maan kaikkein tärkeimmät asiat.
 
Lokakampanja tämä ei sen sijaan ole. Itselläni ei ole mitään tarvetta loata ketään. Enkä ”ratsasta raiskauksilla”. Olen puhunut aiheesta ainakin 20 vuotta. Perussuomalaiset pitävät maahanmuuton moninaisia ongelmia esillä koko ajan.
 
Politiikan puhuville päille saattaa tulla yllätyksenä, että jotkut ihmiset ihan aidosti ovat huolestuneita asioista ja haluavat ihan oikeasti muuttaa asioita – eivätkä huvikseen suunnittele lokakampanjoita tai hyväksikäytä tragedioita saavuttaakseen kivoja asemia, joista naureskella kansalaisille ja demokratialle.
 
Poliittisesti toisaalla, kuten kokoomuksessa, on kokeiltu toisenlaista strategiaa. Kun ministerien happi alkaa olla lopussa, keksitään viime tingassa joku äkkinäinen pakokeino: Karkotetaan kovat rikolliset! Ei anneta kansalaisuutta!
 
Säälittävää. Valtapuolueet eivät ole valmiita tekemään yhtään mitään ehkäistäkseen maahanmuuton ongelmia. Hätäkeksintönne jonkinlaisista toimenpiteistä ovat täysin epäuskottavia, järkyttymisenne aiheuttavat kansalaisissa raivoa, oikeaa vihaa.
 
Te puhutte hienoin käsittein, rakastatte omaa ihmisoikeusjargonianne. Kun osallistutte performansseihinne, Suomessa kärsitään, suomalaiset kärsivät.
 
Te olette irtisanoutuneet meidän arvopohjastamme ja samalla ajaneet itsenne nurkkaan. Edustatte Lähi-Itää ja Afrikkaa ja kaikkea muuta kuin suomalaisia. Se on win-LOSE, vaikka kuinka muuta yritätte esittää.
 
Eli – te teette tämän ihan itse. Lokaatte itsenne, sanomanne ja ideologianne. Ratsastatte tyhjillä käsitteillä.
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikesta huolimatta!
(PS. Tämä video ja monet viime päivien sosiaalisen median kirjoituksemme ovat vakavan sensuurin kohteina.)
 
 
 

5 kommenttia artikkeliin ”Linnan juhlien aikaan

 1. 2015 Twitterissä Heikkihaha kirjoitti että siirtolaiset pitäisi erottaa omiin leireihinsä hakemuksen käsittelyn ajaksi. Migrin tiedottaja Hanna Kautto totesi että ”emme elä 30-lukua viitaten natsien keskitysleireihin. Nythän Tanska aikoo asettaa siirtolaiset jollekin saarelle, eli natsivaltio.

  Miten kukaan voi tuollaisen jälkeen uskoa, että Migri ikinä voisi muuttaa linjaansa noin 180° ja myöntää olleensa täysin väärässä alun alkaen. Miten muutos edes toteutettaisiin, koska moinen täysin käänteinen strategia vaatisi ihan uuden porukan lattiatasolta kulmahuoneeseen.

  Yhdysvalloissa on hyvä tapa vaihtaa virastojen johto hallinnon vaihtuessa.

 2. Poliitikot etsivät myönteistä julkisuutta ja tilaisuuksia osoittaa oma moraalinen erinomaisuutensa. Muslimimaahanmuuttajan raiskaamat suomalaislapset eivät sellaista tarjoa. Sen sijaan esimerkiksi uusnatsien heiluttaman lipun tuomitseminen on sekä halpa että riskitön tapa hyveliputtaa ja toitottaa pontevasti, että natsilippu ei kuulu ”suomalaisen yhteiskunnan arvoihin”.

  • Reaktiot Oulun grooming-jengiin ja tarranatsien marssiin kertovat kaiken oleellisen valtapuolueiden ja valtamedian ”arvopohjasta”. Ensimmäiseen reagoitiin ympäripyöreällä lässytyksellä ja vasta sitten, kun tieto asiasta oli sosiaalisessa mediassa jo levinnyt eikä sitä voiti enää lakaista maton alle. Natsimarssiin sen sijaan reagoitiin välittömästi ja jyrkin sanankääntein. Hakaristilippujen kanssa marssiminen voi toki olla typerää, mutta tietääkseni kyseiset kankaanpalat (tai edes niitä kanniskelleet kuulapäät) eivät ole raiskanneet yhtäkään pikkutyttöä.

 3. Maailma muuttuu. Esimerkiksi vanhat termit, ”autogrilli” ja ”happohyökkäys”, saavat uudet, monin tavoin rikkaammat merkitykset. Myös aivan uusille ilmauksille on sosiaalista tilausta. ”Seksuaalinen hätätila” on uusi tuttavuus. Viimeisimpänä tulee ehkä jotain tällaista: nokkakolarillisessa tarkoituksessa suoritettu omatoiminen ohjausavustus. Turun iskua Hesari kuvasi taannoin kuvatekstissä ”onnettomuuspaikaksi”.

 4. ”(PS. Tämä video ja monet viime päivien sosiaalisen median kirjoituksemme ovat vakavan sensuurin kohteina.)”

  Soroksen silmän katse ulottuu siis jopa tänne pohjolan hobittilaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s